maanantai 11. maaliskuuta 2019

JUONIPALJASTUKSIA

Uhriksi ennen uhriutumista voi joutua juonipaljastuksen myötä. Niiden uhreille ei ole vertaisryhmiä, mutta yhteisiä nimittäjiä löytyy useita. Uhriutumiskokemuksen lisäksi. Tärkein on se, että usein he ovat poliitikkoja ja virkamiehiä, jotka ovat tehneet käsikset itse, mutta myös näyttelevät pääosat. Toisin kuin oikeissa fiktiivisissa näytelmissä.

 Pahiksien sivurooleissa ovat kansalaiset, jotka tyhmyydeltään eivät mitään ymmärrä. Kovennettuun eristykseen muusta yhteisöstä heistä on pantava, uhrien mukaan ne, jotka tyhmyytensä lisäksi ovat kykeneviä tekemään juonipaljastuksia.

Aiemmin oli toisin toisin. Tai ei oikeastaan. Juonipaljastuksia on tehty läpi ajan historian, mutta ne on kiistetty näytelmän sivurepliikeissä. Esityksen aikana. Menestyksekkäästi.

Tänäänkin kiistetään, mutta juonipaljastajat ovat edellä kuin rahaa seuraavat  dopingurheilijat ovat wadaa. Tekniikka sen on mahdollistanut. Ja anonymiteetti muissakin verkoissa kuin kotihämähäkkien.

Kehitystä ei enää voi pysäyttää. Tai voi. Maailmanloppu sen voi tehdä. On niin syntisen ihanaa, että samanaikaisesti kun juonipaljastukset ja -paljastajat on vallan toimesta julistettu vallalle uhkiksi ja liiksit on julistettu rikollisiksi toimiksi, jopa niin, että juonipaljastajat joutuvat maanpakoon, tai suurlähetystöihin kärsimään rangaistuksiaan, on uskottu, että valvonnan ja läpinäkymättömyyden lisääminen olisi ratkaisu juonipaljastusten vähentämisessä. Sitä se ei ole!

Päinvastoin. Netin kahlitseminen ja ihmisten totaaliseuranta vain lisää kasautuvaa painetta paljastaa kaikki. Kaikki vallan mielestä salassapidettävä. Massojen ryhtyessä juonipaljastajiksi, on vallan, kaiken vallan, peli pelattu. Yön jälkeen toistaiseksi vielä koittaa aamu.

Huolimatta siitä, vaikkapa Venäjä haluaa uutena maana kahlita internettiä, Kiina kansalaisten lisäksi saada siatkin kameravalvontaan ja suomalainen pikkukunta tulla palveluiltaan myydyksi ties minne etelämeren saarille.  Että valvokoot ostajat sitten. Ainakin sitä äkkipian suurinta kansanosaa, eli vanhuksia.

Eivät vallankumoukset ole mihinkään kadonneet. Ne ovat vain muuttumassa virtuaalisiksi ja globaaleiksi. Juuri niin kuin ovat kuplettien juonetkin muuttuneet. Niin isot kuin pienetkin. Karkuun ei pääse missään, vaikka kuinka pätkänopeutta treenaisi. Idiotismi kun on sitä samaa, paikallaan pysyvää laatua kuin ennenkin.

4 kommenttia:

  1. Moni nuorimies maksoi talvi- ja jatkosodassa hengellään siitä, että Sinä ja minä saamme elää vapaassa yhteiskunnassa. Kun Suomi joutui vihollisen kynsiin, suomalaisissa oli sisua ja tahtoa taistella. Ei olisi tullut kuuloonkaan, että suomalaiset eivät olisi puolustaneet omaa maatansa, ja kansaansa.

    Aika on toinen. Nyt uhka tulee salassa, vihollinen ei hyökkää avoimesti, vaan juonen turvin suoraan suomalaisten selustaan, josta se aikoo tuhota tämän kansan yhdellä iskulla.

    Myös aseet ovat toiset. Kun vielä viime sodassa vihollinen kertoi, mitä halusi, ja yritti sen jällkeen sitä ottaa, nyt vihollinen ei paljasta aikeitaan. Sen sijaan se yrittää muuttaa pelikentän ensin kaikessa hiljaisuudessa sellaiseksi, että yllätyshyökkäyksen aikana uhrista tulee kerralla toimintakyvytön.

    Välillä minusta tuntuu, ettei tämä on sulaa hulluutta, epätodellista unta. Ja kuitenkin päivä toisensa jälkeen, luen lehdestä yhä älyttömämpiä suunnitelmia yksilönvapauden riistämiseen Suomessa, tässä vapaassa demokratiassa. Suomea ja suomalaisuutta vastaan hyökätään tässä ja nyt.

    Vihollinen näyttää naapuriltamme, ystävältä nimeltä EU. Mutta se on kaukana siitä. Moni yhä kuvittelee, että Venäjä muodostaa meille uhkan. Kysykää, kenen etua palvelee se, että kansa pelkää Venäjää? Totuus on se, ettei Venäjässä ole ollut mitään pelättävää enää kymmeniin vuosiin. Silti osa suomalaisista näin luulee.

    Olipa Euroopan yhdentymiskehityksen ja unionin takana mitä tahoja hyvänsä, se on toisaalta yhdentekevää. Suomalaisten on nyt vaadittava tälle upealle kansalle sellaisia oikeuksia, joita tämä kansa on tottunut oikeina pitämään. Vapautta ja demokratiaa!

    Sukupolvet ennen meitä uhrautivat edestämme. Se oli valtava uhraus ja meidän on nyt ansaittava se!

    On meidän vuoromme astua esiin! Meidän pitää voida varmistua siitä, että jätämme jälkeemme Suomen, joka on vapaa ja demokraattinen myös tuleville sukupolville.

    Meidän suomalaisten on nyt taisteltava Suomi pois EU:sta. EU ei ole tuonut ensimmäistäkään positiivista asiaa Suomeen. Sen sijaan julkinen kontrolli vain lisääntyy ja lisääntyy, ilman perusteita! Tähtäimessä on tavallinen rehellinen suomalainen!

    Jos me olemme suomalaisia, meidän on taas aika pelastaa tämä rakas isänmaa vieraan vallan, EU:n, valloituspyrkimykseltä.

    "Suomi on hyvä maa. Paras meille suomalaisille." -Jalkaväenkenraali Adolf Ehrnrooth-

    PS. Jos teksti tuntuuu omituiselta, et ole vielä kuullut pyrkimyksestä perustaa yksi Maailman Hallitus, järjestää kaikki eri maailman kansalaisuudet saman lain ja käskyvallan alle. Kaikki tulee tapahtumaan unioneiden avulla, ennen lopullista yhdistämistä ja yhden totalitaarisen maailman valtion syntymistä. Tutustu ainakin käsitteisiin New World Order, One World Goverment, Bilderburg-ryhmä, Amerikan unioni, Aasian unioni, terrorismin vastainen sota.

    VastaaPoista
  2. ”Mut hyvät, armaat ystävät, en teitä
    Noin hurjaan kapinaan ma kiihtää tahdo.”
    Marcus Antonius näytelmässä Julius Caesar..


    Vai pitäisikö kansan saada jo tarpeeksi rikollisten valheista ja petoksista?

    VastaaPoista
  3. "Ei ole muuta pimeyttä kuin tietämättömyys."

    Ja sen pimeyden on laiska ja ahne kansa valinnut. Vapaamuurarit ovat tuomassa itse pirun Luciferin "valoa" tälle rappeutuneelle ihmisjoukolle tuhoten koko planeetan.

    VastaaPoista
  4. "Hölmön korvaan viisaan puhe nukahtaa."

    Vielä löytyy "hulluja" totuutta puolustamaan.. Jaksamisia ja voisit perustaa jonkun lahjoitustilin, jolla sinua voisi tukea rahallisesti.

    Nöyrä kiitos ja kunnia sinulle, kun olet jaksanut tuulinmyllyjä vastaan taistella

    VastaaPoista