tiistai 24. tammikuuta 2023

METSÄHALLITUKSEN HARVENNUSHAKKUU. LUONTOKATO ETENEE.

 Jokainen voi skarpata ja katsoa mitä Metsähallitus tekee Aalistuntureilla. 

Metsähallituksen mukaan tehdään harvennushakkuita. A-studio 23.1.2023


Antti Haataja kysyy Twitterissä:
"Voisiko joku ekologi/tutkija ottaa kantaa, eroaako kuvassa näkyvä metsienkäsittely millään funktionaalisella tavalla eri metsälajien kannalta avohakkuusta?"

Minä kysyn samaa. Ymmärtääksenne tämän postauksen oikein, korostan kysymystä metsän käsittelystä ja siitä mitä Metsähallituksen edustaja sanoo. Maalaisjärjellä kyseessä on avohakkuu. Kansalaisia sumutetaan. Ympäristön viholliset Rahan renkeinä puhuvat mitä käsketään. Ovat oppineet Putinilta. Jotkut kun uskovat riittävän isoja valeita. Kyseessä on tietoinen toiminta ja tiedotus.  Metsähallituksen yhtiöitetty osa tekee rahaa. Kyseessä on myös poliittinen päätös tuloutuksen määrästä valtiolle. Tulevan hallituksen aikana muutos todennäköisesti tulee olemaan vain huononpaan suuntaan.

Loppuun vielä paljon puhuva Jari Miettisen kommentti Twitteristä:
"Ette usko, mutta tuo on sekä FSC, että PEFC- sertifikaatin mukaisesti hoidettua metsää, eli ha riittää 10 puuta pystyssä. Puuksi lasketaan 50mm tikku. Ihan järjetön kusetus koko metsäsertifiointi. Kuvan aukko on metsälainvastainen. Koko tuon ”arvoketjun” Co2 päästöt ovat hirveät."










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti