lauantai 17. marraskuuta 2018

50.000 HALLITUKSEN BEIBIÄ

Sen verran Suomessa syntyy lapsia vuodessa. 50.000. Nälkävuoden 1868 lukemat, paitsi että tuolloin Suomessa asui 1.8 miljoonaa ihmistä.

Suomen poliittinen johto on yksimielinen; on syytä huoleen. Väki alkaa vähenemään vuonna 2035. Ellei ...

Yksi yhteinen kikka kolmonenkin on löytynyt. Perhevapaajärjestelmä. Konsensuksesta huolimatta sitä tämä J. Sipilän markkinafundalistinen hallitus ( kaikki päätökset tehdään "rahan läpi" ) ei saanut aikaan. Ja nyt olemme tässä.  Ankean väestöennusteen kurimuksessa. Voi voi. Anteeksi, minä nauran.

Sanonkin, että naurettavaa. Keinoja on tasan kaksi. Siis saada pidettyä Suomi asuttuna. Synnyttää lisää, tai tukea maahanmuuttoa. Kukaan vain ei ole tullut huomanneeksi, että kyllä se pysyy asuttuna. Joka tapauksessa. Epä-älyllisyyttä tässä ihmettelen. Niin kuin olisi kolmaskin malli. Ellei sitten opiksi saateta uskoa massaneitseelliseen suomalaisten lisääntymiseen. Mahdollista sekin. Siis uskominen. Malli on uskon osalta koeponnistettu.

Anarkokapitalistit eivät tosiasiallisesti välitä kantasuomalaisten, joka on naurettava käsite, määrästä, vaan monimutkaisen matemaattisen  huoltosuhdekaavan tuloksesta. Kuka tekee heille työt 2 eurolla 90 sentillä per tunti lähitulevaisuudessa. Eliitille. Siksi työperäinen maahanmuutto on heille keino siinä missä muutkin. Pääasiallinen keino. Isänmaallisuutta ja rahantekoa ei tule sotkea toisiinsa. Heidän mukaan raha tekee isänmaallisuutta ja isänmaalliseksi. Orpo-doktriini.

On järjetöntä kannustaa eri keinoin ihmisiä "vauvatalkoisiin", kun kaikki maailman ongelmat johtuvat liikakansoituksesta. Maa-planeetalla ei enää voi olla tyhjiötä. Ei Suomessakaan. Kansainvaellukset täyttävät tyhjiöt. Pitää olla realisti.

Ennen lopullista ihmislajin sukupuuttoa maa-planeetta ihanasti globalisoituu. Aivan todellisesti ja kirjaimellisesti. Globalismihan on markkinajihadistien mantra ja lipun tuikkivat tähdet. Etniset ryhmät sekoittuvat, degeneroituneemmat kuolevat ensin, sodat tekevät joistain kansoista aluksi voittajia, mutta globaali väestöromahdus pakottaa jäljelle jääneet yhteistyöhön. Tapahtuu täydellinen sekoittuminen.

Miksi Suomessa nyt väestöennustetta itketään ja valitetaan? Voi pyhä jysäys!

Työelämä on niin hektistä, mikäli halutaan parantaa omaa, "modernia elintasoa", etteivät lapset parisuhteeseen mahdu. Ja kääntäen; kuka typerys itsensä pudottaa köyhyyteen hankkimalla lapsia. Tai jopa taloudelliseen ja henkiseen vararikkoon.

Anarkokapitalistinen markkinafundalistinen elämäntapa edellyttää ahneutta, itsekyyttä, enemmän tehoja. Lapset eivät kuvioon sovi. Hallitus ei tätä ole ymmärtänyt. Perhevapaillakin kun tehdään etätöitä. Päinvastoin, hallitus on tietoisesti huonontanut köyhien lapsiperheiden asemaa.

Suomesta osin riippumattomia tekijöitä suvun jatkamishaluttomuuteen ovat tulevaisuudettomuus ja lisääntynyt sodan, ydintuhon ja ilmastonmuutoksen uhka. Sanon osin, sillä Suomikin niinistöläisten mustapaitojen ja koko hallituksenkin toimin, on viime aikoina tietoisesti lisännyt sotilaallista jännitystä rajoillamme muun muassa ylivarustautumalla ja liittoutumalla sotia jatkuvasti käyvään, rappeutuvaan ja agressiiviseen Yhdysvaltoihin.

Ihmiskunnan osalta evoluutio vaikuttaa  näennäisesti kiihdyttävän. Kuin kurre etsiessään puita avohakkuilta. Inhimillinen kanssakäyminen, joka tuottaa jälkeläisiä on siirtymässä verkkoihin. "Seurustelu" siirtyy älylaitteisiin, seksi nukkebordelleihin ja loput vaginahierojien buduaareihin.  Tekoäly algoritmeineen tekee valinnat puolestamme. Siihen maailmaan emme halua lapsiamme kilpailemaan koneiden kanssa.

Jumalauta että J. Sipilän hallitus on umpi-idioottimaisen tyhmä! Mutta juuri siksi, äänestämällä Sipilän-Orpon hallituskoaliitio jatkoon, takaamme ja turvaamme luonnonlakeihin ja lajinomaiseen idiotismiin perustuvan tasapainoisen väestökehityksen ja nopeutamme osaltamme järjettömän ihmislajin sukupuutoa. Hallitus toteuttaa sen käytännössä siten, ettei tee mitään vaikuttavaa. Vaikuttavaa!

https://https://www.tekniikkatalous.fi/puheenvuorot/puhelin-voitti-seksin-ihmissuhteista-on-tullut-pinnallista-digideittailua-6749554 www.tekniikkatalous.fi/puheenvuorot/puhelin-voitti-seksin-ihmissuhteista-on-tullut-pinnallista-digideittailua-6749554


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti