torstai 6. syyskuuta 2018

BIOS SEN KERTOO. IDIOOTTIEN SUOMI.

On runollista, että Tuomiopäivän viimeinen taistelu, ilman uskontojen eetosta, Harmageddon, on meissä. Sisällämme. Sisäänrakennettuna.

Tiedämme, että ilmastonmuutos on kohtalokas ihmislajille. Ja monille muille lajeille. Emme todellisuuksissamme kuitenkaan tee sille riittävästi. Päinvastoin. Kutsun sitä ihmisen lajinomaiseksi idiotismiksi.

Teoreettisesti ajateltuna maa-planeetalla tulisi kieltää metsien hakkuut, päästöllinen liikenne maalla, merellä ja ilmassa, olemassaolollemme tarpeeton ja vaarallinen tuotanto, asevarustelu, turismi. Maa-planeetan väestön kasvu tulisi estää ja kääntää laskuun. Jos siis oikeasti haluaisimme pelastaa lajimme näkymättömään tulevaisuuteen. Emme halua!

Olen Pentti Linkolan ajatusten heimolainen. Jaan myös kanssaan voimakkaan käsityksen siitä, että oikeastaan mitään suurempaa ei enää ole tehtävissä. Se, että meneekö lajimme kuolemiseen 100, vai 2000 vuotta, on ihmisen 250.000 vuoden historiassa räpäys.

Pidän suomalaista metsienkäyttön käytäntöä puhtaana idiotismina. En huolimatta siitä voi antaa minkäänlaista synninpäästöä ihmiskunnan vihollisille. Heihin lasken koko J. Sipilän hallituksenkin. Syyntakeettomuutta tässä keississä ei ole.

Lue tästä. Bios. Tutkimusraportti lyttää hallituksen hankkeet.
https://yle.fi/uutiset/3-10389057

Suomen Kuvalehti:
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/lajikato-kiihtyy-halpa-energia-tyrehtyy-tutkijat-kapitalistinen-jarjestelma-ei-selvia-ilman-vahvaa-ohjausta/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti