torstai 13. syyskuuta 2018

GOODBYE FREE INTERNET

Vapaan internetin kahlitseminen on Lännen Rahanlainaajien eliitin etujen mukaista. Se on johdonmukaista jatkumoa uhkien eliminoimiseksi ja vallan lujittamiseksi.

Venäjällä, Kiinassa ja monissa islamilaisissa maissa internetin amputaatioon on lähdetty suorin sensuurin keinoin. Lännessä nyt sofistikoidummin, mutta äärimmäisen tehokkaasti. Massojen globaali hallinta on taitolaji. Paluuta vanhaan ei ole. Ennenkuin savuavilla raunioilla etsimme toinen toistamme savumerkein.

Kuukausi sitten Yhdysvaltain viestintäviranomainen, FCC, kumosi niin sanotun Internetin neutraliteettiperiaatteen. Se tarkoittaa tasa-arvoperiaatteen poistamista verkkoyhtiöiden toiminnasta. Käytännössä rikkaille nopea ohituskaista nettiin ja rupusakille rajoitettu, lähinnä indy-viihteellinen netti luureihin. Rahaohjauksella vallan kurkkuihin takertuvat akanat puhalletaan taivaalle. Kansalaisten rajoittamaton sisällön tuotanto halutaan kuriin ja pääosin poistaa.

Vaikutukset ovat nähtävissä jo Suomessakin. Monien nettilehtien videot eivät enää näy. Sisältö rajautuu ja ohjaa käyttäjiä. Tämä on hyvä huomata, sillä käytännöstä on tulossa uusi normi. Kontrolloitu netti. Vanha ja vapaa unohtuu. Uusi vapaa ei olekaan oikeasti vapaata.

Euroopan Unionin parlamentin eilinen päätös laajentaa tekijänoikeuskriteereitä muun muassa YouTubessa sisällöntuottajilta alustojen haltioiden, eli suuryhtiöiden suuntaan on taitava manööveri ennakkosensuurin suuntaan. Valinta ja vastuu otetaan pois sadoilta miljoonilta muutamille harvoille suuryhtiöille. Niitä on sitten helpompi kontrolloida. Päätös on valitettava. Tekijäinoikeuksien tiukennuksien kautta ei Lauri Tähkä tule saamaan latiakaan enempää massiinsa. Idiootit!

JohannesW kirjoittaa tänään Ylellä hyvin:

Uutinen:
https://yle.fi/uutiset/3-10401488

LISÄYS 17.9.2018

Globaalitotalirarismi ottaa vallan virtuaalitodellisuudessakin. Markkinafundalismin manuaalin viimeinen luku käsittelee verkossa tapahtuvan tiedonvälityksen ja kansalaistuotannon kahlehtimista. Täysvapaa sananvapaus on vaarallista tulevalle maailmanhallituksen dikratuurille. 

EU on osaltaan päättämässä direktiiviehdotuksessaan ns. linkkiveron voimaan saattamisesta. 

Tarkoittaa, että jatkossa käy käytännössä yksittäiselle ihmiselle mahdottomaksi mm. laittaa linkki vaikkapa jonkun lehden artikkeliin. Se taas tarkoittaa muun muassa nykymuotoisen Facebookin alasajoa.

Toinen vaikutus tulee olemaan tekijänoikeudelliset vaikutukset. Tarkoittaa monen muun muassa YouTuben loppua. Sellaisen YouTuben loppua, joka mahdollistaa "ilmaisen" sisällön tuotannon.

Kolmanneksi tekijänoikeuskäsitettä ollaan laajentamassa koskemaan vaikkapa urheilukilpailuja, lentonäytöksiä ja koiranäyttelyitä.

EU:n suunnitelmat ovat rahakatsannon ja massojen hallinnan linjassa sen jälkeen, kun internetin neutraliteettiperiaatteesta luovuttiin. Internetistä on tullut enemmänkin uhka kuin mahdollisuus. Siksi internet jäsennellään uudelleen. Vain markkinafundalistisella asiasisällöllä, viranomaistoiminnoilla ja viihteellä on jatkossa elämisen mahdollisuus internetissä. Varattoman on tyytyminen vain seuraamaan katseella. Sisältöön on jatkossa lähes mahdotonta vaikuttaa.

Olen tyytyväinen kehitykseen. Se helpottaa lajimme sukupuuttoprosessia. Tiedon ei tarvitse lisätä tuskaa. Idiootitkin kuolevat. Samassa rytäkässä.

https://yle.fi/uutiset/3-10407943

VALEMEDIAT FRAMILLE JA TOTUUDEKSI. TÄMÄKÄÄN LINKKI EI LINKITTYISI:

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/259077-huoli-kohudirektiivista-facebook-estaa-kaikki-uutislinkit-valemediat-enemman





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti