torstai 20. syyskuuta 2018

KUN SOTE LOPULLISESTI VIEDÄÄN MAALIIN

Kun "Sote-uudistus" viedään markkinafundalistisen ideologian mukaisesti "maaliin", niin kuin keskustakokoomus-akseli maassamme haluaa tehtävän, tarkoittaa se uusia rahalähtöisiä jakolinjoja ihmisryhmien välille.

Lopullisessa ratkaisussa "ihmisroskat", kuvan mukaisesti, jäävät kaikkea sote-apua vaille. Lisäksi järjestelmä laajentaa "ihmisroskakäsitteen" todellisuusavaruutta addiktoituneesta irtolaisuudesta pikkupersaukisten ja köyhtyvän keskiluokan suuntaan. Sote uudistus tehdään rahalähtöisesti, raha edellä ja rahapäämääräisesti.



Valinnanvapaus terveyspalveluissa ja laadukkaan hoidon hyvä saatavuus tulevaisuudessa ovat TOSIASIOITA. Jos on maksukykyä. Suomalaiset terveysmiljardit ja mittavat verotuotot halutaan globaalin markkinafundalismin käsikirjan mukaisesti kierrättää ulkomaille. Takaisin sinne, mistä lainamiljardimme tulevat. AA+ pelleluokituksella.

Pyydän kirjoitustani anteeksi suomalaisten enemmistöltä, jotka vaalit vaaleilta äänestävät samat näkevät sokeat päättämään kansamme kohtaloista. Itseltäni en pyydä anteeksi. En heitä äänestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti