tiistai 9. lokakuuta 2018

VIRTUAALIKAPULOITA TYHMYYDEN TYÖN RATTAISIIN.

Pörrötän karvani. Joku sanoisi kliinisesti, että reagoin. Useasta lähteestä olen kuullut, että savitaipalelainen Antti Matikan-säätiö suunnittelee avohakkuita Kuolimon Lehtisen saareen.

Voiko mitään metsänhakkuisiin liittyvää järjettömämpää juuri nyt ollakaan? Kysyn tätä ylihuomenna, torstaina, 11.10. paikallislehdessä julkisesti. Lehti on luvannut kysyä Säätiöltä vastiketta. Hyvä!

Hartaasti, ihan tällä kirkollisella ilmaisulla menen, toivoen, että Säätiö kieltää tiukasti hakkuusuunnitelmat. Sitten voin poistaa tänään perustamani alkeellisen nettisivun, jota käytän asiaan liittyvän tiedon kokoomapaikkana. Etukenossa mennään. Kerrankin ympäristöhölmöilyssä.
Tässä linkki kottikärryille:
www.prolehtisensaari.simplesite.com

P. S. Nyhtökauralla, eikä Lehtisensaaren metsien suojelulla voi maailmaa pelastaa. Tarvitaan tietenkin globaaleja toimia, jotka sitten vielä pannaan toimeen. Se on mahdotonta, sillä meitä on liikaa eripuraisia ja maailma moninapainen. Tarvitaan 2 - 3 miljardin ihmisen kuolema ennen aikojaan. Vasta sitten löytyy globaali yhteisymmärrys. Silloin on jo tietenkin myöhäistä.

Miksi sitten metakkaa jostakin Lehtisensaaresta? Siksi kun jotkut ihmiset vain ovat sellaisia. Yrittävät laittaa kapuloita ilmiselviin Tyhmyyden töiden rattaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti