maanantai 22. lokakuuta 2018

BRAVO KIINA!

Nyt kun tänään kerrottiin, että Metsähallituksen riippusilloissa ei ole, yhtä lukuunottamatta, ropleemaa, voinkin panna muutaman rivin normitallaajille pienemmistä riippuvuuksista aasinkin tallattavin silloin.

Kiinan kansallisen strategian mukaisesti maailma alistetaan Kiinalle rahalla. Olen tästä kontekstin valossa kirjoittanut alkuvuodesta 2017 näin:
https://karjalastakajahtaa.blogspot.com/2017/02/kiinalaiseen-maailmanvaltaan.html?m=1

Juuri nyt Afrikan tulevaisuus maanosana riippuu, kuin hyvä Mettähallituksen riippusilta, Kiinasta.
Yle asiasta uutisoi näin:
https://yle.fi/uutiset/3-10432198

Erityisesti päiväntasaajan eteläpuoleisessa Afrikassa on juuri nyt toteutumassa väestöräjähdys. Sen on laskennallisesti arveltu olevan huipussaan noin vuonna 2030. Massiivisia kansainvaelluksia tulee tapahtumaan ja eripuolilla, erityisesti Euroopassa pikkutrumpit patoavat painetta asein. Vaihtoehtoja ei ole. Modernin ajan inhimillisyyden arvot ovat murenemassa. Kuolemassa. Senhän näkee sokean Reetan täyssokea siskokin.

Afrikan sekasortoon Kiina iskee tietoisesti ja tehokkaasti. Maa ja omaisuudet vaihtavat omistaa. Ympyrä afrikkalaisten osalta sulkeutuu. Orjuus palaa. Kirjaimellisesti.

Globaalista näkökulmasta on hykerryttävän hienoa, että Kiina ottaa pääosan Afrikasta hallintaansa. Mikään ei imperialismin narratiivissa ole muuttunut. Merentakaiset neokoloniat raiskataan ja tyhjennetään. Elonkehästä välittämättä. Infrastruktuuria tehdään alusmaihin vain juuri sen verran kuin emomaalle itselleen ryöstössä on tarpeen.

Totaalinen ympäristön tuho Kiinan ansiosta nopeutuu. Bravo! Siinä ei St1:sen 16.000 puuntaimea autiomaahan bensanvihreää kesää tee. Rotat ja bakteerit kiittävät. Elämä pallolla jatkuu. Ihmisen jälkeen. Ihmislajin nopeassa tuhossa Kiinalla on suuri merkitys. Annamme muille mahdollisuuden. Kuolimo kiittää!

非常感謝中國!

P. S. Perustuotannon tuotannontekijöiden katoaminen erityisesti USA:ssa, Euroopassa, mutta myös Afrikassa edesauttaa ihmislajin nopeaa sukupuuttoa.

Peltopinta-alan jatkuva vähenemä, sään ääri-ilmiöt, kuivuus ja pohjavesien ehtyminen, pölyttäjäkato, nopeasti kallistuvat lannoitteet, perheviljelmille liian kalliit maatalouskoneet ja alkutuotannon kannattamattomuus nykyisessä talousjärjestelmässä, on ajanut maailman ravinnontuotannon kuilun partaalle. Kiina pyrkii, ennen sukupuuttoa, ruokkimaan kansalaisensa merentakaisella tuotannolla. Muun muassa sojantuotanto on jo pääsosin siirretty pois Kiinasta.

Tiesitkö, että tänään, 22.10.2018, suomalainen maataloustuottaja saa ruisleivän hinnasta 3,3 prosenttia? Ja tuotanto on neljällä tuottajalla viidestä tappiollista vuosi toisensa perään. Kaupan osuus ruisleivänleivän hinnasta 45 - 50 %.

Mitäs myö? Eikun rokataan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti