tiistai 23. syyskuuta 2014

TAKAISIN, BUT NOT IN BUSINESS

Erään ajatusten turhanpäiväiseksi transformaattoriksi unohduksen tyhjyyteen tarkoitetun pehmeäkantisen kirjan ( John Grisham ) omistuskirjoitus oli osoitettu epätavallisen kauniille naiselle, pettämättömän lojaalille ystävälle, myötätuntoiselle kriitikolle, rakastavalle äidille, täydelliselle vaimolle.

Sallittua on kirjoittaa vastatuulen omistuskirjoitus kaikille sanoilleni. Osoittamatta sitä kenellekään yksittäiselle ihmiselle.

Myötätunnosta itseäni ja veljiäni kohtaan omistan kaiken kirjoittamani tästä päivästä alkaen niille miehille, puolisoille ja isille, joiden vaimo ei ollut epätavallisen kaunis, petti, eikä ollut lojaali ystävä, ei ollut vähääkään myötätuntoinen kritiikissään, ei ollut aidosti ja sitoutuneesti rakastava äiti, eikä siis missään määrin täydellinen vaimo ylipäätään.

Avioerotilanteessa nainen näyttää todellisen luonteensa sateenkaaren ( eräs asianajaja ).
Yhtä hyvin voin inttää, että mikään hyvä teko ei jää rankaisematta, tai että valheet ovat vain rakkauden korvike. Tosin Oscar Wilde sanoi, että jos puhuu totta, jää ennen pitkää kiinni.

Tämän yksittäisen tekstin omistan kaikille niille 22.540 päivälle joina olen silmäni pitänyt auki. Ajasta ennen sitä en muista mitään. Noin pirun monta yötä vaatii hyvän sängyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti