perjantai 23. joulukuuta 2016

ROBOTTIPANO, AIKALISÄ IHMISKUNNALLE

Vuosia sitten kirjoitin korealaisesta miehestä, joka meni avioliittoon tyynynsä kanssa. Kirjoitus löytyy tämän blogin ensimmäisen kirjoituksen pilvilinkistä. Alla linkki uutiseen korealaismiehen maikusta.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000000230221.html

Minua ei hämmästytäkään aamuinen uutinen ranskalaisnaisesta, joka elää, omien sanojensa mukaan, rauhallista elämää kultsunsa kanssa. "Kultsu" on robotti.

Minua pidetään linkolalaisena. Sitä olenkin hänen ajatustensa keskeisimmiltä osilta. Pidän suurimpana syynä Maa-planeetan ongelmiin moninkertaisesti liian suurta ihmispopulaatiota. En Linkolan tavoin kuitenkaan kannata väkivaltaa ja väkivallan lietsomista sen pienentämiseksi.

Olen naiivin lapsellisesti uskonut sopulityyppiseen evolutiiviseen kannanvaihteluun, sillä olen uskonut uusiin tappaviin kulkutauteihin, ilmastonmuutokseen, hoitamattomiin nälänhätiin, hormonisaation aiheuttamaan hedelmättömyyteen, elinkelvottomaksi raiskattuun elinympäristöön, kansainvaellusten aiheuttamiin sotiin, äärimmäisten varallisuus- ja tuloerojen aiheuttamiin sotiin, Trumpiin, vihaisiin kolkkapoikiin. Olen uskonut, että edes bakteerien muodossa elämä maa-planeetalla jatkuisi.  Mutta kyllä, nyt todellinen ratkaisu on löytynyt: robottiheila.

Nähtyäni reilu vuosi sitten käsittämättömän realistiset seksirobotit, ajattelin, nyt tulevat "pumpattavat barbarat" siirtymään sivulauseeksi evoluutiomme historiaan. Ihmisrobotit ovat jo täällä ja robottilemmikit vanhusten palvelutaloissa.

Bio-talous ja cleantec eivät näytä vetävän Suomea lentoon. Olemme nyt myös jäämässä auttamattomasti jälkeen robotiikan kehitystyöstä ja tuotteistamisesta. Tehtävää uskon meillekin riittävän. Vai ovatko ihmisenä olemisen keskeiset kysymykset suomalaiselle insinöörille robottipanojen osalta tabu? Etenkin, jos sattuu kuulumaan kristillisen etiikan elähdyttämään liikkeeseen, joka lähes rikollisesti ihmiskuntaa kohtaan, tuomitsee kaiken perhesuunnittelun. Ja on lisäksi vastuussa teollisuutemme resurssien kohdentamisesta.

Robottipuolisoiden yleistyminen kehittyneissä maissa, joissa syntyvyys ennestään on alhaalla, olisi niiden loppu. Ongelman ratkaisuksi tarvitsemme uutta innovointia ja tuotteistamista. Uutta ajattelua.

Kehittyneet ihmisrobotit ovat kalliita. Tarvitsemme lopullisen robottiratkaisun liikakansoituksesta kärsiviin köyhiin maihin. Robottilogistiikan. Entä robottipolygamia? Löytyisikö tästä Suomelle markkinarakoa? Rakkauden töitä. Länsimaihin riittävät robotti-ilotalot.

Saatte huvia "robottiajatuksestani". Okei.

Robottiseuralaisten aika on täällä jo nyt. Saatte huvinne. Kehitystyö ja massatuotanto ovat pääsemässä käyntiin. Suomi-neito sen sijaan tänään syleilee itseään ja uskoo pääsevänsä edelleen, kalevalaiseen perinteeseen luottaen, omin käsin onneen.

http://www.mtv.fi/lifestyle/digi/artikkeli/ranskalaisnainen-elaa-parisuhteessa-robottinsa-kanssa-emme-loukkaa-ketaan-olemme-onnellisia/6238018

Varokaa vääriä jeesuksia. Niitä on juuri näinä aikoina paljon liikkeellä. Voin päätellä tämän, sillä lahjoja annetaan varakkaiden ulkomaalaisten 2000 vuoden takaisen teon muistoksi juuri heille. Miljardeille. Vai onko kysymys hyväntahtoisesta Maa-planeetan resurssien kulutusjuhlasta taloutemme elvyttämiseksi. Ja hyväntahtoisesta tuhon jouduttamisesta.

LISÄYS 2.3.2017
Hui helkkari! Skenaarioni seksiroboteista seksibisneksessä on toteutumassa aiemmin kuin uskoinkaan:
Euroopan ensimmäinen seksinukkebordelli Barcelonassa – ovatko kehittyneet seksirobotit pian "uusi normaali"? #uutisvahti http://yle.fi/uutiset/euroopan_ensimmainen_seksinukkebordelli_barcelonassa__ovatko_kehittyneet_seksirobotit_pian_uusi_normaali/9486869


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti