lauantai 7. tammikuuta 2017

SOSIAALINEN INNOVAATIO

Uutiset kertovat:
Palkan ei tarvitse riittää elämiseen.
Yli 470.000 suomalaista perintätoimien kohteena.
Yli 360.000 suomalaista ei saa luottokorttia.
Toimeentulotukien ja muiden sosiaalietuuksien kasvu räjähdysmäisessä kasvussa.
Asumiskustannukset nousevat nopeammin kuin niihin käytettävissä olevat tulot.
Kiinteistöjen arvot laskussa alle vakuusarvojen suurimpia kasvukeskuksia lukuunottamatta.
Hyvin koulutettujen muuttoaalto pois Suomesta on kiihtynyt.
Näkyvä korruptio lisääntynyt.
Ruokajonot kasvavat, myös maaseudulla.
Suomen Kuvalehden teettämän tutkimuksen mukaan Savitaipale 57 kuolevan kunnan joukossa.
Maaseutu on tyhjenemässä ja autioitumassa.
Suuret metsäomaisuudet käyvät hyvin kaupaksi.
------------------------------------------------
Mikä ihana aamu! Tammikuun 6. päivän pakkasennätykset ovat tuiskun myötä jääneet eiliseen. Lämpömittari näyttää siedettäviä lukuja. Yö on valaissut minut keskustauskoon. Poliittinen hapuiluni on pyyhkäisty pois. Uhraan itseni onnellisena.

Aivan käsittämättömällä tavalla minulle on tullut talven pimeimpinä hetkinä selväksi J. Sipilän hallituksen taianomainen taktiikka salatun strategian toteuttamiseksi.
Nerokkaalla tavalla Suomen hallitus on pääsemässä tavoitteisiinsa ja siten suomalainen elonkehä on saamassa jatkoaikansa.

Sote-ratkaisulla pureudutaan ympäristönsuojelun keskiöön. Maakuntamalli vie metsäkunnista suuren osan perinteistä kunnallista itsehallintoa muualle. Pois. Sosiaali- ja terveyspalvelut, sekä koulutuspalvelut siirtyvät muutamiin ns. kasvukeskuksiin. Väestön pääosa muine tukipalveluineen siirtyy nopeasti perässä. Ympäristö kiittää.

J. Sipilän hallituksen kaavailema liikennekaari-malli, jossa väylästöt ja VR:n henkilöliikenne yhtiöitetään, on alueellisen ympäristönsuojelun käsittämättömän nerokas, logistinen osuus. Kun palvelut ovat siirtyneet, tehdään järvi- ja tunturikunnista välttämättömien palveluiden perässä juokseminen mahdottomaksi. Ympäristö kiittää.

J. Sipilä ei halua tulla syytetyksi  "kansanmurhasta". Joku irvileuka on jo näin ajatellut käyvän, etenkin kun jokapäiväinen minimitoimeentulo pääosalle kansaa siirtyy Kelalle. Nätisti sanottuna "verotus" muuttuu negatiiviseksi veroksi. Kiky-sopimus, joka alentaa kansan palkkatuloa rakentaa tarpeellisen väestömassan kilpailukykyisen tuotannon tarpeisiin muutamilla tuotantopaikkakunnilla. Lisäksi Kelan palvelut ovat kuntouttavan kävelymatkan päässä kaikille niille, joille palkka ei riitä toimeentuloon. Ei siis missään tapauksessa voida puhua edes hitaasta kansanmurhasta. Väestö vain sirutetaan, hallitaan, pidetään hengissä ja poissa sotkemasta vielä suhteellisen puhdasta maaseutua. Ympäristö kiittää.

P. Linkola näki 40 vuotta sitten globaalin kaupungistumisen hyvänä asiana. Monessa suhteessa. Se antoi hänelle vielä tuolloin toivon elonkehän jatkoajasta. Näin voi olla vieläkin. Sillä onhan matemaattinen todennäköisyys populaation joukkotuhosta suurempi muurahaiskeossa kuin sen ulkopuolella. Tämän insinöörikin ymmärtää ja hyvä se.

Pidän J. Sipilää messiaanisena visionäärinä. Lisäksi hän on äärimmäisen taitava ja tehokas toimeenpanossa. Hänen "käänteispolitiikkansa", jonka viime yön yli nukuttuani ymmärrän olevan ainoa mahdollisuus suomalaiselle luonnolle jatkoajan saamiseksi, tarvitsee eittämättä tukemme. Näyttää J. Sipilä Linkolansa lukeneen. Onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti