torstai 5. tammikuuta 2017

SURUTUS SIRUTTAA VERONMAKSAJIA

Sosialidemokraattinen ylijumala, eeppinen verojenkerääjä, hän, joka meissä kaikissa, paatuneimmissa poliitikoissakin, sanotaan asustelevan, on määrännyt Suomen routaiset tiet myytäväksi perustettavan yhtiön lukuun kilometritavarana ikään kuin Helppo-Heikki Savitaipaleen torilla myy lakua metritavarana. Väylästön myyjänä Suomen kansa, ostajaa ei ole. Kyseessä onkin lahjoitus. Lahja Suomen kansalta korporaatiovallalle.

Kyse on kahdesta erillisestä asiasta, joilla on yhteinen tekijä: suomalaisen poliittisen eliitin vähä-älyisyydestä tulevaisuuden suhteen, sekä verotuksesta ja digihallinnasta. Niiden kautta hallitus pyrkii ohjaamaan katajaista kansaamme elämän alkulähteille perusolettamuksensa turvin; kansa on tyhmempi kuin päättäjien kova ydin.

Energiatehokkuuden lisääntyessä valtion tulot vähenevät kestämättömälle tasolle fossiilisten polttoaineiden kulutuksen ( päästöjen vähentämisten myötä ) vähentyessä. Valtion verotulot alenevat. Vaikuttavat korotukset polttoaineiden verotukseen ovat kansantaloutta hyydyttävinä poissuljetut. Ymmyrkäisinä ollaan myös sähköautoproblematiikan kanssa. Tuetaanko vai ei. Jos tuetaan, pa-verotuotot entisestään vähenevät ja sähkön hinta lienee sekin tapissa. Uutta on siis "innovoitava". Niin on nyt tehtykin. On keksitty yhtiöittää valtakunnan väylästöt. Yhtiöt sitten perivät maksuja kivien potkijoilta ja monttujen väistelijöiltä. "Kauppa" onkin ällistyttävä. Sen ylirahoittavat myyjät.

Lähes nerokkaaseen kudelmaan liittyy totutus ja koulutus. Uusi kärpänen monilla, kansan tainnuttavilla uusilla iskuilla. Road mapin askelein: toisessa vaiheessa sirutetaan ajoneuvot. Koirathan ovat jo "älysirunsa" saaneet. Lopuksi on globaalin hallitusohjelman mukaisesti leikintekoa siruttaa ihmiset hyvinvointikeskuksissa ja muutamissa jäljelle jääneissä synnytyssaleissa.

Koska sosialidemokraattisen ylijumalan poliittinen silmä tarkkailee, ei edistystä, ei hyvinvointia, ei elämän jatkamisen edellytyksiä, vaan kannatuslukuja, on tässäkin varoitus paikallaan vääristä jumalista. Profeetat käyskentelevät juuri nyt, ennen vaaleja kentillä ja jäätyneiden vetten päällä, julistaen talouskasvun ilosanomaa. Maailmassa, jossa deflatorinen mörkö on muuttumassa inflatoriseksi pedoksi. Opetuslapset, profeettojen eliitti, haluaa vaalikotielikkojen antavan äänensä heille. Näin tuleekin käymään, sillä meissä kaikissa asuu suomalainen, sosialidemokraattinen omatunto. J. Sipilä tietää tämän. Hän lienee vaistokas mies.





3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. J. Tervo sanoisi: Niiiiin, kysehän tässä on ajatuksellisesta järjettömyydestä; kehotetaan säästämään ja säästetäänkin. Sitten kuitenkin siitä rangaistaan kuin entistä piikaa joka sai munat myytyä markkinoilla, tuhlasi rahat retonkiin, mutta tuli hyvin hyvin onnellisena kotiin.

    VastaaPoista
  3. Ymmärrän keskusta-aktiivien kirjoitukseni nonselaaramisen ilman kritiikin perusteluita. Tyypillistä ja ennakoitavaa heille.

    Hyvä, että herättää. Ovat poloiset säikähdykdissään Sipilän hallituksen toimista. Tästä kertoo mm. viime viikkoinen keskustakaadereiden joukossa tehty tyytyväisyyskysely omiin ministereihin. Luottamus on jyrkässä laskussa kautta linjan, mutta erityisesti tyymättömyys on kohdistunut Rehulaan ja Tiilikaiseen.

    VastaaPoista