lauantai 21. lokakuuta 2017

KOLME UUTISTA SAIRAUDEN MITTAKAAVAN VÄÄRISTYMISTÄ



Kuolemanpelon lepositeillä itseni vuoteeseen sitoneena, olen harjoitellut pääni kuvaamista 360-asteen virtuaalisen vaikutelman saamiseksi ja jotain tehdäkseni. Helpotan Uteliaisuuden jumalan taakkaa. Uusi tekniikka sen mahdollistaa. Vain älypuhelinta kääntelemällä, voi sellaisen omistaja molempien korvien ihokarvatupsujen karvojen lukumäärän laskea. Samasta kuvasta. Jos sellaisen kuvan onnistun luomaan.
Ajattelen ... ei vaan. Leikin. Olen siis hengissä.



( Onnistuin sellaisen kuvan tekemään,
mutta näen sen toimivan vain minulla. )

Olen keuhkokuumeesta parantuva. Sairauden syömät voimani ovat palautumassa. Tänään luin keuhkokuumeen olevan tulehdussairauksien aatelia. Se tappaa eniten. Se piilottelee resistenttejä bakteereita herransa kirkoissa ja saa miehen sitomaan itsensä vuoteeseensa. Tekemään jotain mitä miehet ypönä vuoteissaan tekevät. Itkevät ilman kyyneleitä.

Kokemus on ollut hyvä. Vielä joudun mylläämään järjestyksiäni kuin nuori mylläri hameenhelmoja. Jotain myös annan akanoina mennä.

Kiitän julkista Eksotea, sen virolaisia lääkäreitä, filippiiniläisiä hoitajia ja niitä muutamia lappeenrantalaisia jotka näin. Saamarin hyvää hoitoa. Oikeesti. Ihan kaipaan teitä. Kiireetöntä, erikoistuvaa Paksu-Dimitriä, Aung Sang-jotain ja yhtä jonka nimeä en tiedä. Hän puhui ikkunattomassa huoneessa aamun säästä oikea-aikaisesti ja toi päänsärkyyn kahden pillerin nuijan.



Kiitän myös globalismin velvoittamana YK:ta, WHO:n uutta terveyden hyväntahdon lähettilästä, Zimbabwen diktaattoria ja kansanmurhastakin syytettyä tohtori Robert Mugabea. Kiitos!

https://yle.fi/uutiset/3-9894620



Alla olevasta linkistä aukeavaa iltapäivälehden juttua en lukenut alkua pitemmälle. Lehti ilmeisesti kerää lukijoita niin kuin lehtipuhallin. Toki kysymys voi olla aiheellinen ja myönteisesti laajennettuna jopa filosofinen. Miksi ei saa. Miksi ylipäätään ei saa tehdä sitä tai tätä? Omistaako puoliso julkaisuoikeudet toisen puolison genitaalialueille. Onko kuitenkin katseltu enemmän, kun Jallun levikki romahtanut, vai halutaanko asiat nähdä syvällisemmin?

http://www.is.fi/kysy-seksista/art-2000005417242.html



Viimeinen sairausaikani linkki on paras ja nousee lähes noblesiin. Se sallii lopun ajan idiotismin. Minun turhanpäiväisen kirjoittamisenkin. Oma älymme tuhoaa meidät. Pidän ajatuksesta.

OLEN SAIRAS. MAAILMAKIN ON SAIRAS.

http://www.is.fi/tiede/art-2000005417655.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti