torstai 22. syyskuuta 2016

NUORET

En ole aiemmin saanut palautetta ajatuksistani nuorilta. Nyt on tullut ja paljon.

Ajatukseni siitä, että Kuolimon pelastamiseksi ei tehdä mitään, merkittävästi vaikuttavaa, on ollut keskiössä. Nuorillamme on huoli huonon kehityksen  jatkumisesta. Heillä on huoli seutukunnan tulevaisuudesta.

Tietenkin minusta tuntuu hyvältä palautteessanne se, että ongelman hyssyttely ja imagosyistä vaikeneminen Savitaipaleella koetaan vääräksi politiikaksi. Niin minäkin koen. Tuntuu myös hyvältä, että palautteessanne nostatte Kuolimon pelastamisen luottamusmiesten ykköstehtäväksi. Niin minäkin teen.

Olette, toistakymmentä teistä, tarjoutuneet "hommiin". Kiitos!
Tässä ei ole tarkoitus lähteä toistaiseksi organisoitumaan. Mieluummin verkostoidumme, jaamme ja keskustelemme. Toimimme yhdessä ja kukin tahoillamme uudessa, nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Se on osoittanut globaalisti voimansa.

En missään tapauksessa halua lähteä rakentamaan uutta "tapaus-Koijärveä", niin kuin joku palautteessaan ehdotteli. Sen sijaan asiallisella argumentoinnilla ja tosiasioilla osoitamme tiettyjä ihmisiä ja tahoja lajillemme vaarallisiksi ja yhteisöjemme tulevaisuuden vihollisiksi. Esimerkkejä päätöksistä, toteutuneesta ja katastrofaalisista seurauksista EI OLE VAIKEAA OSOITTAA. Tässä olemme aina vahvoilla! Muutos on saatava. Nopeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti