lauantai 24. toukokuuta 2014

TEUVONISMI RODUNJALOSTUKSEN KESKIÖSSÄ POLIITTISESSA SEKSIELÄMÄSSÄ

Kuluneella viikolla uutisoitiin Venäjän tekemien ilmatilan loukkausten, sekä kanadalaisten NHL-tähtien Minskin eksoottisen lomamatkan lisäksi, katurakkien tervehdyttävästä verenperinnöstä degeneroituvalle rotukoirakannallemme.

Ensimmäisessä uutisessa on kyse Suomen ja Naton isäntäsopimuksen tulkinnan seurauksista. Moskova katsoo Suomen kuuluvan Naton etupiiriin ja toimii sen mukaisesti. Toisessa uutisessa on kyse Valko-Venäjän diktaattorin onnistumisesta, mutta myös Suomen onnistumisesta. Jäikö Kanadan joukkue Minskin kevääseen hetkeksi kovan NHL-kauden jälkeen huilaamaan, sitä en tiedä.

Teuvonismin keskiössä ei huilata. Uusia rotuja tulee. En tiedä meneekö vanhoja. Koirabisnes on miljoonabisnes ja teuvonismi on rodunjalostuksen uusi kybertyökalu. Netistä löydetty  ankara domina antaa pottukoiralle reaalikokemuksen, jota tämä itäsuomalainen pottukoira ihmettelee yksityiskohtiin mennen vlogissaan haukahdellen itäsuomalaisella murtellaan.

Teuvonismin ahtaan määritelmän mukaisesti pottukoira on saanut hetkessä 16000 seurajaa ja on nousut suosituimaksi maatiaisroduksi. Teuvonismi on siis kaksisuuntaista verkossa toimivaa rodunjalostusta.

EU-vaalien alla lukemieni poliittisten kolumnien perusteella väitän, että pottukoira uutena rotuna kiinnostaa myös Brysseliin pyrkijöitä avoimmuutensa vuoksi. Sen sijaan teuvonismista he eivät tiedä mitään, mutta kysyttäessä torin kojulla toki tietäisivät. Minä en tiedä.

MUISTAKAA ÄÄNNESTÄÄ HUOMENNA!

Pottukoirasta YouTubesta. Tarkemmin.

24.5.2014
Arto Bäcklund

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti