tiistai 6. toukokuuta 2014

TOTTUMUS TOINEN LUONTOMME

Vertailtuani Bloombergin, CNN:n, venäläisen RT:n ( Russia Today ) ja suomalaisen median lukuja kaatuneiden määristä Ukrainan selkkauksessa mukaan lukien tahallisissa tulipaloissa kuolleet, päädyin lukuun 220 uhria. Ukrainassa on sisällissota.

Tappaminen täyttää sisällissodan tunnusmerkit. Tämä sota on monella tavalla erilainen sota. Yhteistä aiempiin sotiin on vain se, että ihmisiä tapetaan. Sodissa on aina tapettu. Uutta on eturintama-käsitteen poissaolo ja tunnuksettomat väkivallanteot ja taistelijat. Uutta on myös se, että Ukrainan sisällissota on ensimmäinen "puhdas" some-sota". Seuraan on-line minäkin 12 paikallaolijan twiittejä videoklippeineen. Minulla ei ole tiedonhankinnassa kiire. Tuutit ovat täynnä. Tali-Ihantalassa kesäkuussa 1944 oli kiire.

Otsikko on "kaakana", mikäli en pääse nälvimään itselleni, ja teille. Nyt, kun Ukrainassa ammutaan, nyt kun Euroopassa ammutaan, huolestunut mielenkiinto on meillä hiipumassa kuin partiopoikien leirinuotio iltahuudon jälkeen. Olemme tottuneet sotaan. Olemme tottuneet tähänkin euroopalaiseen sotaan.

6.5.2014
Arto Bäcklund

P.S. Asiaakin: On täysin ilmeistä, että "länsi" on liannut kätensä yhtä rumasti kuin Venäjäkin Ukrainan mustaan multaan. Pakko siis lisätä kolmanneksi "uudeksi sodan ilmentymän tuotteeksi" informaation salaamisen, sekoittamisen, sekä virheellisen tiedon julkaisemisen. Näin on toimittu ennenkin, mutta nyt harjoitellaan näiltä osin globaalia kybersotaa. Median hämmentämisen kautta olemme vähän ymmällämme, mutta suojellaksemme henkistä terveyttämme, OLEMME TOTTUNEET. Annan halveksuntani itselleni.

Sama



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti