keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

EI YLLÄTÄ

Kuikkarobot Kuolimolle.

Linnut katoavat. Planeetan ihmiset haluavat niin. Maailman suurin enemmistöpäätös. C. Darwin'in henki on ylpeä meistä. Ja itsestään.



Elonkehän romahdus kiihtyy.  Kiiiihtyyy. Eliitin ekonometriaa, vai iäisyyteen asti loputonta metrilakua?

Vaikka kuinka tilastotieteen pohjalta taloudesta tehdään rakettitiedettä, josta resuperseinen köyhäkansa ei mitään ymmärrä, niin 1 - 1 = 0 Se ymmärretään. Kun kaikki ensin vähenee. Ja sitten loppuu. Luonnonlaki. Niin yksinkertaista se on.

Riittävän, peruuttamattoman, luonnonvaroihin perustuvan kokonaiskulutuksen jälkeen, loput menevät nopeasti itsellään. Tuskin ehdimme katseella seurata. Käy kuin järvelle, joka saavuttaa puskurointikynnyksensä, käy kuin ihmiselle, jonka sairaus voittaa. Ne kuolevat. Näin on nyt käymässä tälle planeetalle.

Tänään ensimmäistä kertaa A - studiossa keskustalainen valtiosihteeri Paula Lehtomäki sanoi, että saattaakin olla niin, ettei talouskasvu enää parannakaan taloutta niin kuin on ajateltu ja laskettu. Okei. Vähän myöhässä, mutta kuitenkin. J. Sipilä ja P. Orpo eivät myönnä. Päinvastoin. He ovat idiootteja. Piruparkoja.

Lähes tragikoominen tragedia on se, että mitä tuon opin globaali toteutus on aiheuttanut. Käsittämättömän nopeasti. Pääosin peruuttamattomasti. Elonkehä on romahtamassa.
Kuka välittää enää?

LINNUT KATOAMASSA EUROOPASTA

https://yle.fi/uutiset/3-10126428?utm_source=facebook-share&utm_medium=social

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti