keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

SONG OF SOLOMON, AN EROTIC POEM

Is Judaism built on lust and sex?

Juutalaisuutta pitää seurata, Savitaipaleeltakin. 😂🤣 Siinä missä muitakin uskontoja, visa- ja kuoripoikapiispoja, politiikkaan hairahtaneita lestadiolaisia, suojelualueilta hakkaavia seurakuntia ja juopottelevia pyhäkoulun opettajia.

Maailman valtioille lainaavista miehistä, Rahanlainaajien vähälukuisesta klaanista, ( he ovat ainoastaan miehiä ), lähes kaikki kulkevat kipa päässä. Tunnustavat hartaasti hartaina juutalaista uskoa. Ja mikäettei.

Kirjoitan tämän, koska eilen kävin mielenkiintoisen keskustelun maallistuneen juutalaisen, hyvän ystäväni kanssa. Ympärileikattu, mutta ystävyydessä yhteentultu. Tuli matskua. Viittasi Somoraan ja Gomoraan. Sanoi, ettei enää kaukaa liippaa Tel Avivissa. Sai ensimmäisen gay-pormestarinsa. Onnea!

Myös Israelin valtalehti, Jerusalem Post kirjoittaa "ihmisenä olemisesta" aivan eri sävyyn kuin vielä 5 vuotta sitten, jolloin sen lukemisen aloitin. Toimitus vaihtunut? Vai mitä mitä? Mielenkiintoista kuitenkin. Vaikuttaa lajimme terminaaliin.

Kyseinen lehti muuten räävittövimmin, täysin tarkoituksella, ripottelee feikkiä, muuten oikeisiin uutisiin. Huomaatte itsekin, jos luette vaikkapa tuon avioliitto-sinkku-vaimikäjutun.

Näillä menen kohti kahden kaffia. Lasten Dominikaaneista tuomaa extra mörkrostia. Rommimaustettua. Lunta hipsii. Video hiljalleen tekeytyy. Jouluinen tunnelma.

-----------------------------

Panen tekstin julkiseksi. Typerimmille ei-fb-kavereilleni tiedoksi: en tässä hyökkää homoja ja uskontokuntia kohtaan. En rienaa. Ja jos jonkun syntymäsyntisen mielestä rienaakin, niin pyydän louhimiehet kymmenkertaisesti. Haluan vain nähdä ajatuksiani sanoina. Hienot fb-kaverini sen tietävät ilman ilmoitustakin.

Kuriositeettina, kirjoituksessa myös mielenkiintoinen selvitys Aatamin lihasta ja luusta.
http://m.jpost.com/Opinion/The-lust-marriage-545515

http://m.jpost.com/Israel-News/Raanana-gets-countrys-first-gay-mayor-546533

Ossi sen sanoo:
https://youtu.be/LCCiwPEdEpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti