lauantai 18. lokakuuta 2014

SOTAA ROBOTEILLA

Robotisaatio muuttaa maailmaa. Robotit eivät maksa veroja, ne köyhdyttävät ihmisten ostovoiman, luovat uudenlaisen massatyöttömyyden, luovat yksinkertaisesti uudenlaisen maailman, jossa pääomien kertyminen harvoihin käsiin mahdollistaa valtioiden jättimäisen rahan lainaamisen. Valtioiden velkoja ei voida, eikä aiotakaan maksaa pois täysmääräisesti. Poliittisen päätöksenteon tehtävänä jo nyt, mutta tulevaisuudessa yhä enemmän on vain päättää miten, kuinka paljon ja kenelle lainaraha jaetaan. Luottoluokittajat, jotka kuuluvat järjestelmään, sanelevat kuinka paljon eri valtiolle lainarahaa annetaan. Uudenlainen "rahan kiertokulku luonnossa" on luotu. Almutalous.

Järjestelmä on pohjimmiltaan äärimmäisen yksinkertainen, mutta toteutukseltaan hienosyinen ja moniin salaliittoihin toinen toistaan tukien perustuva. Tärkein elementti on kuitenkin ihmisten hallinta, joka perustuu uuden tekniikan mahdollistamaan valvontaan. FBI:n, Yhdysvaltain liittovaltion poliisin johtaja James Comey jyrähti kuluneella viikolla, että uudet älypuhelimien salaustekniikat haittaavat poliisin työtä. Vakavampaa kuitenkin on se, että Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun eri johtajat ovat asiasta varoitelleet jo pitkin vuotta. Puhelin kun on keskeinen työkalu "terrorismin vastaisessa sodassa" ja maalien "valaisussa" mm. juuri lennokkiroboteille.

Esimerkki on kärjistetty ja pelkistetty, mutta on jo täydellisesti todellisuutta ja tulevaisuudessa arkea pyrittäessä uuteen maailmanjärjestykseen ( NWO ).

Ihmisen eettisen moraalin kuolonkouristukset lennättävät robottilennokkeja eripuolilla maailmaa terroristijahdissa. Uhreja ei tuomita, ei tarkasti valikoida. Iskuissa on kuollut sitten 2004 jälkeen paljon naisia lapsia. Iskut voivat olla tarkkoja, mutta mitä tiedetään iskujen kohteiksi joutuvien taustoista? Lennokkeja ohjaavat nörtit toiselta puolelta maapalloa. Lähes lapset murhaavat lapsia.


Tein pienimuotoista kuolemaa katsellessani norjalaista dokkaria yleltä. Ulkolinja: Sotaa roboteilla.
Tuli ulos to 16.10. klo 22.00 Ohjelma on edelleen nähtävissä yleAreenassa.

18.10.2014
ABä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti